Novo Vijesti

Majka je NESTALA SA SVOJE DVE ĆERKE 1985. godine: Posle trideset godina ova MISTERIJA razotkrivena – EVO ŠTA IM SE DESILO, niko ne veruje kako se sve završilo! (FOTO)

Priča koju vam danas donosimo je nakon trideset godina dobila svoj epilog koji po mnogima i nije ispao pravedan. Naime u avgustu 1985. Elejn Jejts koja je tada imala 37 godina je nakon što je muž pretukao po ko zna koji put i to nakon što ga je suočila sa dokazima o njegovoj prevari, odlučila da jednostavno nestane sa njihove dvije kćerkice koje su tada imale jedna četiri godine a druga tek 10 mjeseci.

Ona je sa svojom djecom nestala dvadeset dana nakon ove velikke svađe a ni njena majka nije znala gdje je. Njen muž je prijavio otmicu djece jer je u toku bila i borba za starateljstvo i nakon tri decenije policija je ušla u trag ovoj ženi. Elena je sa svojim kćerkama živjela u Teksasu pod imenom Liana Voldberg a policiji je uspjelo da ih pronađe nakon što su napravili kompjuterski fotografije djevojčica, kako bi danas izgledale i putem društvenih mreža su ih pronašli.

Elejn je policija pokucana na vrata u njenom domu u Hjustonu a njene kćerke su obe udate i imaju svoje porodice. Ona je optužena za otmicu rođene djece i prijeti joj kazna od 20 godina zatvora. Njen bivši muž, otac djevojčica je priznao da je prevario i pretukao ali tvrdi da je ona njega prva udarila.

I kćerke su saslušane i dat im je očev broj telefona da mu se jave ako žele što se do sada nije desilo. On se nada da će mu se ipak javiti i smatra da je bio loš suprug ali dobar otac.