Showbizz

Maja će se poroditi u Gracu a imaće frizera, manikira i sav mogući komfor!

Majčinstvo je svakako jedna od najlepših stvari i događaja koji se mogu desiti jednoj ženi i to je definitivno kruna njenog života. Na dnevnom nivou se porodi na milione žena širom sveta a o tome niko ne piše, osim u slučaju ako te gospođe nisu poznate selebriti osobe. One kada su u drugom stanju svi mediji o tome pišu baš kao što je slučaj u Balkanskim medijima u poslednja 2 dana kako se saznalo da Hana Huljić i Petar Grašo očekuju prinovuu. 

Podsećamo pre samo 3 meseca se saznalo da je Grašo sa 14 godina mlađom ćerkom a zbog koje je ostavio svoju partnerku Danijelu Martinović sa kojom je bio pune 23 godine. Isto tako verujejmo da nema šanse a da niste pročitali i bili upućeni kada su Veljko i Bogadna očekivali prinovu da se 9 meseci samo o tome pisalo i pričalo. 

Ceca je u tim trenutcima izazvala gnev javnosti kada je rekla da će zakupiti celu bolnicu za svoga unuka i da će mu kupiti zlatnu kolevku. Istu stvar sada radi i Maja Berović koja uskoro treba da se porodi. Ona je tim putem otputovala u Austriju i Grac jer jednostavno ne veruje domaćim doktorima. Ona će zajedno sa svojim suprugom iskeširati za privatnu kliniku koja vodi njenu celu trudnoću. 

Porođaj će da je košta oko 7.000 evra a svaki dan polse koji provede u bolnici košta paprenih 510 evra. Pedikir, frizer, pedikir dolazi u sobu tako da će Maja izgledati kao da je sišla sa modne piste. Očekuje se krajem meseca da donese bebu na svet.