Zdravlje

MA OVO JE ČUDO! Svinjska mast oprana u 9 voda…KAŠALJ I PLUĆA će vam biti zahvalni…

U nastavku današnjeg članka govorimo o glavnom problemu koji je itekako učestao u poslednjih mesec dana, a tiče se konstantnih prehlada, sezonske gripe, ali i korona virusa. Jednostavno danas nema osobe koja ne šmrkće ili ne kašlje, ali je jednostavno takvo vreme ddošlo, i možda je bolje da se sve odradi u zimuu, a na leto da se bude zdravo. Pluća su svakako prva na udaru, a mnoge osobe spas traže u apotekama sa raznim sirupima.

Međutim, ako imate bilo koga starijeg u porodici lil u komšiluku, onda nema šanse a da niste čuli bar za jedan savet koji je povezan sa svinjskom mašću. Jako zdrava stvar, ali nekek osobe iz zdravstvenih ili jednostavno iz verskih razloga jednostavno ne žele uzimati svinjsku mast.

Međutim, ona se ne mora uzimati oralno, može se jako efikasno izvući i preko papira, kada namažete novinski papir i stavite preko pluća i u tome odspavate celu noć, Kašalj, temperatura i ostale bolesti će da budu kao rukom odnešene. Međutim, mi vam danas donosimo trik kako da je lepo spremite, a to je da u činiju naspete vodu i mast, i onda je mešate kašikom.

CEli postuupak ponovite 9 puta, i to se u narodu zove “mast preprana u 9 voda”, i jako je delotvorna za sinuse, kašalj, ali i zdravlje samih pluća. Verovali ili ne, ova mast je dobra i za bubuljice, ali i bradavice dojilja koje ispucaju od dojenja.