Zdravlje

Ma ne treba vam meso…ŽITARICA KOJU JEDU JELENA I NOVAK ĐOKOVIĆ: Telo se čisti od toksina i organizam će se brzo preporoditi! EVO O ČEMU JE REČ! (FOTO)

U nastavku današnjeg članka kao što i sami možete da vidite, govorimo o verovatno najpoznatijem bračnom paru sa ovih prostora. Novak i Jelena su definitivno, uvek prisutni na estradi, a o njima se konstantno piše u poslednje vreme, a njaviše povodom nemogućnosti da njen suprug ne nastupi na ovogodišpnjem Australian Openu.

Mnogi su joj itekako zamerili što nije bila u punom smislu reči pored svoga supruga, a u poslednje vreme u srpskim medijima se itekako spekuliše da nije u najboljim odnosima sa Novakovim roditeljima. U prilog tome ide i info, da je ona sa decom u Marbelji u Španiji, dok je Novak ostao u Srbiji još neko vreme.

Jako puno se priča da bi mogli da presele ponovo u Srbiju, ali se Jeleni ta ideja nikako ne sviđa. Također, primetno je p ofotkama da Novak itekako uživa u kuhinji koja mu se nudi, jede uštipke sa medom, pije rakiju, te jede suvo meso sa sirom. Šta će reći Jelena na sve to, koja je itekako pobornik zdrave ishrane?

Mi danas govorimo o jednoj žitarici, koju njih dvoje itekako knzumiraju u poslednje vreme, a reč je o kinoi, koja je proglašena za “kraljicu semenki”, odlična je za probavu, a u nekim kombinacijama je sjajna zamena za meso., Sadrži u sebi E, C, kalijum, raznim mineralima, aminokiselinama i eteričnim uljima, kao i jako veliki postotak belančevina.