Novo

Ma kakav ČEDA, kakav DRAŠKO- Žene kažu da je ON NAJZGODNIJI POLITIČAR NA BALKANU- Voli da objavljuje svoje nage slike- UVJERITE SE I SAMI (FOTO)

Obično smo navikli ili pak očekujemo da su filmski glumci atraktivne pojave, ili estradni umjetnici da lijepo izgledaju.

Taj etetski utisak ,ono zaoko,je jako važan jer ženska publika je najčešće najzahtjevnija a i najčešće, najbrojnija.

A nekako i u političkom životu kada je neki političar naočit onda se nekako manje sluša ili kritikuje ono što govori jer nekako taj izgled nadoknadi ili malo ublaži ako je nešto negativno rečeno.
Obično se, ne samo kod nas nego i u svijetu, u tom političkom miljeu nalaze nešto stariji muškarci pa se onda njihov izgled nešto baš i ne zagleda i ne komentariše.

Ali u zadnje vrijeme se pojavljuju, na političkoj sceni, atraktivni ali i mladi ljudi koji će sigurno imati više gledalaca ili pratilaca ili obožavatelja među građanima. Tako je, na primjer, u Srbiji, jako dugo bio jedan od najatraktivniji političara bio Čeda Jovanović, sa markantnom pojavom, mačo izdanje ali i sa pametnom glavom i onim što govori i pokazuje.

Nove mlade snage dolaze i u Republici Srpskoj gdje je za gradonačelnika Banja Luke izabran Draško Stanivuković, mladić koji ima samo 27 godina a izazvao je veliki interes kod djevojaka, a nakon pobjede nad najjačom strankom u Republici Srpskoj, sigurno je postao interesantan i ostalim građanima.

Još jedan mladi čovjek je, nakon lokalnih izbora, privukao veliku pažnju djevojaka i žena u Semberiji . Miloš Stanišić je izabran za predsjednika Gradskog odbora Demokratskog narodnog saveza u Bijeljini, sin je veoma imućnih i uspješnih roditelja i mogao se uključiti u porodični posao ali je izabrao politiku.

Ne samo da je atraktivan mlad čovjek nego je i ambiciozan, u jednom intervjuu novinarima je rekao je mogao da nastavi da živi lagodan život jer ima uslove za to ali mu je cilj da promijeni uslove života mladim ljudima ali ne samo u Semberiji nego i u državi.
Svoju popularnost podiže i objavama na društvenim mrežama, a ne libi se postaviti ni neke svoje fotografije koje pokazuju mlado trenirano tijelo.