Novo Zanimljivosti

“Ma da je moja SVADBA, naglavačke bih je izbacio“: Mladoženja išao prema oltaru, a onda se pojavila ONA… (VIDEO)

Svi znamo da je venčanje jedan od najsrećnijih događaja kako za mladence, tako i za njihove porodice. Međutim, da svuda postoje izuzetci , sada je svedočio i slučaj sa jedne svadbene ceremonije, na kojoj su verujemo svi svatovi u ovom trenutku propali u zemlju od šoka i blama.

Na društvenim mrežama se pojavo jedan skandalozni snimak na kojem se vidi kako jednom mladoženji maćeha doslovno je uproppastila venčanje i to u najgorem mogućem trenutku. Kako saznajemo, i kako se može primetiti na osvnovu objave koja je dospela u javnost, u trenutku dok se mladoženja kretao prema oltaru u želji da stane na takozvani ludi kamen, i da izgovri svoje sudbonosno “da”, njegova maćeha je opušteno ušetala na istu tu pistu, i ravnodušno prošla pored njega kao da ne postoji.

Kada je nju mladić, mladoženja pogledao, usledio je veliki šok, budući da se nepristojna žena pravila kao da on ne postoji. Kako se mladoženja u tom trenutku osećao svedoći najbolje reakcija na njegovom licu a koju su zabilježile kamere. Neko je ovo sve snimio sa svojim mobitel pa je podelio u javnost.

Ubrzo su ispod obe objave počeli da se nižu razni komentarni na objavu: “Da je moja SVADBA, naglavačke bih je izbacio”, ovo je napisao jedan korisnki Redita. “Samo je sebe osramotila”, glasio je komentar jedne žene na objavu. Kažite nam, kako bi se vi osećali kada biste vi našli na njegovom mestu i na svojom venačanju, da li biste je vi oterali ili bi samo stojali kao ovaj mladič? Napišite nam u komentar vaša mišljenja. Video pogledajte ovde.