Novo Showbizz

LUNA PODIJELILA PRIZOR IZ SVOG DOMA, EVO KAKO MARKO ČUVA KĆERKU MIJU: Odmah objavila na Instagram, SVI ČEKAJU NJEGOVU REAKCIJU

Bivši učesnici rijalitija Luna Đogani i Marko Miljković, 15. juna su dobili kćerku Miu, a sada svaki dan uživaju u roditeljstvu.

Iako previše ne objavljuju fotografije i snimke svoje bebe, Đoganijeva je sada podijelila sliku na kojoj Marko ljubi njihovu kćerku Miju.

Ona je sve raznježila prizorom i doma, a veliki broj ljudi su komentarisali koliko je Marko privržen otac, s obzirom da se ne odvaja od svoje malene Mije. Ona je uz ovu fotografiju samo kratko napisala Tata.

Inače, Luna je prije par dana otkrila i da ne doji bebu, kao i to da ima ženu koja joj pomaže onda kada za to bude potrebe.

– Nemam vremena ni da jedem. To je valjda taj adrenalin na samom početku. Beba mi je non- stop tu. Zaboravim i da jedem, sve sam oko nje. Beba jede dobro, ma i za troje. Ali je ne dojim nažalost. Tu je dohrana kojom je hranim – priznala je ona, ne željeći da komentariše razloge za to.

Kako kaže, trenutno je čuva žena zadužena za to sve, izabrala sam je u porodilištu. Bilo mi je teško da se odvojim od kćerke, veoma sam vezana za nju. Gledam je stalno, i već evo mi nedostaje – rekla je ona u “Amidži šouu”.

Može se iz priloženog vidjeti da Đoganijeva uživa u roditeljstvu i da joj uloga majke baš odgovara, kako njoj tako isto i Marku Miljkoviću.