Novo Showbizz

Luna i Marko večeras u emisiji uživo otkrili 1 ŠOK DETALJ O VJENČANJU KOJU NIKO NIJE ZNAO: “To je trebala da bude tajna, ali dobro”

U sinoćnjem izdanju Ami Dži šou voditelj i autor emisije Ognjen Amidžić je ugostio Lunu Đogani i Marka Miljkovića, a ovo je njihovo prvo televizijsko pojavljivanje otkako su se vjenčali i postali roditelji kćerke kojoj su dali ime Mia.

Njih dvoje su ovom prilikom pričali o svom vjenčanju i tome kako su uspjeli da se sakriju od svih.

– Uspjeli smo taj dan da sačuvamo samo za nas, maksimalno smo željeli da uživamo. Baš smo htjeli svoj mir. Nama je to bila poenta da radimo kako smo željeli, ja sam tu bila pred sami porođaj, nisam htjela da se mučim, bio je dobar dan, lijepo vrijeme, sve je izgledalo kao u bajci – rekla je Luna, a onda se Marko nadovezao na to:

– Nama je pošlo za rukom da se sakrijemo od svih. Kroz garažu druge zgrade smo otišli do frizera, pa smo se tamo spremali, cijeli plan sam ja tu napravio da nam niko ne bude tu osim ljudi sa kojima smo sarađivali taj dan i naravno naši kumovi. Drago mi je da je sve ispalo tako kako je ispalo. U opštini kada smo se vjenčavali, stvarno nam je bio stres kao da smo imali svatove, a to su bili samo deset automobila paparaca. A i to je trebalo da bude tajna, ali hajde dobro.

Na samom kraju pred reklame Luna je progovorila i o tome da li će da se vrati pjevanju:

– I ako se budem vratila, to ću uraditi zato što je to ta moja neka ljubav, od samog rođenja, ja sam rođena u muzičkoj porodici. Kako se budem osjećala tako će i biti. Sada sam još uvijek na porodiljskom, imam do mjeseca maja fore da odlučim da li ću da se vratim ili ne – rekla je ona.