Novo

LUNA I MARKO OBJAVILI VEST O RAZVODU: “Pokupio sav novac i otišao iz stana, ona nema šta da jede”

Luna Đogani i Marko Miljković domaćoj javnosti poznati su zahvaljujući njihovom učešću u rijalitiju Zadruga, gdje su se zapravo i upoznali, i gdje su i započeli svoju ljubav. Oni su imali veoma trubulentnu vezu, što smo i sami imali prilike da vidimo, i mnogi su bili mišljenja da oni neće opstati, i da će nakon rijalitija svako krenuti svojim putem, ali to se nije desilo, i oni su demantovali sve one koji su imali takvo mišljenje.

Luna i Marko su po završetku rijalitija nastavili svoju vezu, počeli su da žive zajedno, a nedugo nakon toga Luna je ostala u drugom stanju. Pred sami kraj trudnoće njih dvoje su se vjenčali, i tako krunisali svoju ljubav, a sada zajedno sa svojom kćerkom Mijom oni uživaju u životu. Po svemu sudeći njihov brak je veoma skladan, uživaju i to imamo priliku da ispratimo na društvenim mrežama. Međutim, neki njihovi fanovi su primjetili da njima baš i ne cvjetaju ruže, te da su oni možda pred razvodom, a razlog tome jeste to što oni više ne snimaju zajedničke videe za njihov Jutjub kanal.

Marko je objavio poruku u kojoj je pisalo sljedeće: “Idu ozbiljne optužbe na tvoj račun, priča se, pokupio si sve pare i iselio se iz stana. Luna nema šta da jede, ne snimate jer je razvod u toku. Kad se završi proces razvoda objavićete”, a onda je Luna na tu istu poruku odgovorila tako što je napisala: “Moram da kažem da se ne sećam da smo potpisali ugovor za naš privatni život. To što se ne kačimo 24h ne znači da se razvodimo. Dovedite se u red”, napisala je Luna. Tako da nekih konkretnih naznaka da se Luna i Marko razvode nema, a na nama ostaje da pratimo šta se između njih dešava.