Showbizz

LUNA ĐOGANI PONOVO TRUDNA?! Pevačica novom objavom izazvala lavinu komentara! (FOTO)

U nastavlku današnjeg članka jedna jako radosna vest, u moru sivih informacija koje nam svakodnevno stižu sa apsolutno svih strana. Jednostavno, crna hronika i korona virus, je svuda oko nas, i nema šanse da otvorimo neku društvenu mrežu ili internet portale a da ne vidimo spomenute teme. Ako tome dodamo i nestalog Matej Periša, o kojem se ništa ne zna vež 26 dana, onda je ova vest itekako dobvro došla.

Kao što i sami možete da vidite, radi se o popularnoj influenserki i rijaliti igračici Luni Đogani, koja se totalno povukla iz javnog života, od kako je postala majka pre par meseci. Ona je zajedno sa suprugom Markom, preselila u novu kuću, a način da zarade novac je onaj najpopularniji u ovo vreme, a to je svakako Ju tjub.

Njih dvoje su jako brzo skupili preko 200.000 folovera na ovoj platfformi, i može se reći da na broj pregleda njihovih klipova, oni zarađuju jako dobro u ova teška vremena. Sada je objavila najnoviju fotku na Instagramu, a ona je napravila pravu gungulu među njenim fanovima, jer je slika takva da nas tera na misao da je opet u drugom stanju. Pitanja nisu prestajala, pitali su je koji je mesec u pitanju, kojeg pola je beba i druga slična pitanja. Međutim, ona je samo kratko napisala “Sve u svoje vreme”.