Novo Vijesti

LUKAS ŠOKIRAO SRBIJU: “MA KAKVE ZVEZDE GRANDA, to je šou-program sa šest KRETENA, NEKI OD TIH KLOVNOVA NAPLAĆUJU SAVETE JADNOJ DECI” – Otkrio šokantne stvari, ljudi u neverici! (FOTO)

Aca Lukas je jedna od najvećih zvijezda na Balkanu a poznato je da je on na silu postao folker odnosno da je počeo da se bavi ovim muzičkim pravcem zbog novca a više puta je isticao kako je on u duši roker. I inače je poznat kao osoba koja nema dlake na jeziku i uvijek kaže tačno ono šta misli.

Ovaj put se osvrnuo na najpoularnije muzičko takmičenje u regiji, Zvezde Granda u čijem je žiriju i sam bio neko vrijeme. On je sam napustio ovaj posao a sada je otkrio i razloge koji nisu nimalo pohvalni za produkciju  i njegove kolege. On se prije svega zasitio svega a počelo je strašno da mu smeta što je mladim takmičarima prodavana priča o uspjehu a nije se u njih uopšte dovoljno ulagalo nakon takmičenja.

Kada se radi o načinu na koji žiri radi on je optužio svije kolege za talove, odnosno da je bilo samo bitno da se potpiše ugovor a pola para ide jednom a pola drugom nije bitno da li se ardilo o hiljadu eura ili 15 hiljada. Lukas kaže da je napustio takmičenje kada je shvatio  da su glavna tema emisije članovi žirija koji izigravaju klovnove a ne djeca koja se takmiče, što se moglo najbolje vidjeti na slučaju takmičarke Vanje koja je diskvalifikovana nakon svađe sa jednim članom žirija.

Dodao je i da o nekim članovima žirija koji su i danas u takmičenju nema uopšte lijepo mišljenje i smatra da je dok je on bio u žiriju bilo humora dok je sada sve samo skakanje i deranje. Na kraju je dodao i da on nije čovjek koji će djeci koja se takmiče naplaćivati savjete kao neki što rade jer je to ljigavo.