Novo Showbizz

LUKAS OTKRIO DA MU JE ŠABAN ISPRIČAO NAJVEĆU PRIJOVIĆKINU SRAMOTU Šaulić je bio prijatelj porodice Živojinović, a ovako su ga zvali na svadbu Aleksandre i Filipa

Aleksandar Vuksanović koji je poznatiji kao Aca Lukas je napisao knjigu Ovo sam ja o kojoj danima bruji javnost, a u kojoj je otkrio i tajne nekih svojih kolega.

Jedan dio knjige je posebno privukao pažnju javnosti, a u kojem Lukas otkriva vrlo važne detalje vezane koji su vezani za svadbu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Aca je bez zadrške opisao susret sa Šabanom Šaulićem koji je bio vrlo blizak kolega sa Aleksandrom, ali i cijelom porodicom Živojinović, Bobom i Brenom.

On je u svojoj knjizi prvo raskrinkao Živojinoviće i otkrio zbog čega su svadbu priredili baš u četvrtak, a ne u danima vikenda kao što je to inače običaj:

– Između posla i prijateljstva opredjelili su se za posao, a u svijetu estrade, i svadba je posao. Zato je svadba organizovana u četvrtak, da bi pjevači mogli da rade u toku vikenda. Desetak dana uoči svadbe sreo sam Šabana Šaulića na nekom od evropskih aerodroma, on je bio kućni prijatelj sa Brenom i Bobom.

– Znaš ko me je zvao na svadbu? – pitao me je Šaban tada.

– Znam, Brena i Boba.

– Ne. Zvao me Aleksandar Sofronijević, šef orkestra koji će svirati na svadbi, pitao me koje ću dvije pjesme da otpjevam na toj svadbi.

– Na svadbi nismo bili Ceca, Šaban i ja zbog toga što smo znali da nas zovu kao izvođače pjevačkih radova, a ne kao prijatelje porodice – napisao je Lukas u svojoj knjizi.