Novo Showbizz

LUIS JE POGINUO PRIJE 10 GODINA, A EVO KAKO DANAS IZGLEDAJU NJEGOVA DJECA: Iznenadit ćete se kad ih vidite

Prije deset godina pjevač autetničnog glasa Ljubiša Stojanović Luis je tragično izgubio svoj život u 59. godini života u saobraćajnoj nesreći.

Luis je iza sebe ostavio vanvremenske pjesme i specifičan stil muzike, a najteže su njegov odlazak podnijeli nevjenčana supruga Silvana Stojnić kao i njegovo šestoro djece Mirodrag, Marko, Maja, Sergej, Andrej i Ela Mita.

Njegov sin i kćerka Maja i Marko su naslijedili očev talenat, a malo ko zna da se oni danas uspješno bave muzikom.

Maja se 2014. godine takmičila u jednom poznatom talent šou programu u kojem je pokazala sve svoje glasovne mogućnosti. Maja je rođena u Njemačkoj u Minhenu i tamo je živjela do 2001. godine. Ona je završila zanat za frizera pa je neko vrijeme i radila kao fizerka, a onda i kao konobarica.

Bila je i menadžer jednog kluba u Njemačkoj, a muzikom se profesionalnobavi već deset godina. Maja je imala i svoj bend sa drugaricom Ivanom, a sa bratom Markom je pjevala i u bendu Marakuja. Kćer pokojnog Luisa je zatrudnila samo dva dana poslije očeve smrti i na svijet je donijela svoju kćerku Tatjanu.

Marko je, osim talenta od oca naslijedio i nadimak Luis, a talentovan je i perspektivan muzičar, koji je poslije brojnih nastupa u raznim beogradskim bendovima odlučio da započne svoju samostalnu karijeru.

Posljednjih godina Marko Luis je uspio da se kvalitetom i drugačijim zvukom potpuno izdvoji na domaćoj muzičkoj sceni. Dokaz da je uspio je njegov prvi samostalni album Shine on me.