Novo Showbizz

“LOŠE SE OSEĆAM” Aleksandra Subotić prolazi kroz pakao nakon raskida sa dve decenije starijim Pecom, SADA je DONELA VELIKU ODLUKU

Nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga i Parovi, Aleksandra Subotić je prije dva dana raskinula vezu sa Predragom Raspopovićem Pecom, a nimalo joj nije lako zbog toga.

– Aleksandra se zaista loše osjeća zbog svega što se desilo, nije očekivala da će se tako završiti sve između njega i nje. On nije imao razumijevanja za njene želje za blisku budućnost, a ona nije htjela da prihvati da bude ono što ona ustvari nije. Jako joj je krivo, non- stop misli o njemu – ističe bliska  prijateljica Subotićeve, koja nije željela da joj objavimo ime.

– Požalila mi se kako joj je sada, sve joj se promijenilo posle ovog raskida. Ne želi da priča o mogućnosti pomirenja, još je previše rano za tako nešto. Njena majka Ljuba je prva saznala da su se rastali njih dvoje. Tješila ju je sve vrijeme, dok su se dogovorile da u javnosti neko vrijeme ne iznose koji su to detalji njihovog raskida – dodaje drugarica Aleksandrina za “Blic”.

– Donijela je odluku da o svemu priča tek onda kad bude smogla snage. Objelodaniće pred svima šta se tačno desilo, ali morate znati da se to neće desiti baš uskoro. Želi da prođe neko vrijeme i da razbistri svojuglavu. Podrška u ovim teškim trenucima su joj najbliži, a potpuno se okrenula svojoj djeci sada – zaključuje prijateljica rijaliti zvezde.