Novo

LJUDIMA ISPO JEZIK! Anina žena SAHRANILA SVE SRPKINJE sa haljinom koja košta kao 3 srpske plate! Svi se pitaju KAKO JE OSVOJILA?(FOTO)

Ana Brnabić skoro je svakodnevno u medijima, žena od koje sve kreće i u koju aktuelni predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ima stopostotno povjerenje i koja joj omogućuje da bukvalno zapovijeda direktno čitavim kriznim štabom.

Uvijek je u središtu pozornosti, jučer je upravo donijela odluku da se školarci u Srbiji vrate na internetsku nastavu, a moguće je da će vrtići biti zatvoreni u narednom razdoblju.

Ana Brnabić svoju privatnost jako voli skrivati ​​od očiju javnosti, a ne dijeli ih uopšte s medijima. Prošle su godine ona i njezina partnerica dobili skupa sina Igora preko vještačke oplodnje, ali još niko nije vidio kako to dijete zapravo izgleda.

U posljednje vrijeme puno se govori da će se njih troje vrlo brzo preseliti na novu destinaciju, a to je vila u kojoj je na Dedinju donedavno boravila i čuvena Jovanka Broz. Ona se sa svojom drugom, mnogo ljepšom, polovicom vrlo rijetko pojavljuje u javnosti, a kad se čak i pojavi, definitivno zasjeni sve prisutne, jer liječnica zaista ima smisla odjenuti se.

Milica inače ne voli biti medijski eksponirana, a s Brnabić je nedavno bila i na jednoj predstavi u pozorištu koja je bila namijenjena samo uskom krugu ljudi. Momentalno nema puno javnih okupljanja, zbog kompletne situacije s koronavirusom, pa svaki put kad se pojave u javnosti, Milica zablista poput kraljice.