Novo Showbizz

“LJUDI, VRIJEME JE DA SE OVO UGASI” Marija Šerifović prije nekoliko minuta poslala poruku svojim takmičarima, MAHIR JE MOLI “NEMOJ MOLIM TE”

26. juna ove godine, završila se finalna emisija Zvezde Granda u kojoj je pobjedu odnio Mahir Mulalić, mladi momak iz Gračanice.

I ove godine pobjedu je odnio Bosanac, jer je poznato da je prošle godine pobjedu odnijela Džejla Ramović. I Mahiru i Džejli je mentorica bila pjevačica Marija Šerifović. Marija je mnogima jedna od omiljenih članova žirija Zvezde Granda, a svi hvale njenu posvećenost svim njenim kandidatima.

Dokaz tome je i ova slika koju je Marija prije par minuta objavila na društvenoj mreži Instagram, na svom profilu.

Dakle, Marija je za svoje takmičare napravila viber grupu, gdje su oni uvijek mogli da kontaktiraju u bilo koje doba, a gdje su međusobno razmjenjivali savjete i poruke podrške.

S obzirom da je sezona konačno gotova poslije dvije godine, Marija je odlučila da ugasi grupu, kako bi se u potpunosti posvetila kandidatima koji dolaze u sljedećoj sezoni. Kako se ože vidjeti, skoro svi su bili tužni zbog ovoga što se dešava, a među njima i Mahiru, Krstinji, Martinu…

Moramo podsjetiti da su u finalu ove godine bili Isak Šabanović i Mahir Mulalić, a da nema ljubomore dokaz su upravo njih dvojica. Oni su vodili borbu do posljednjeg glasa u velikom finalu, a Mahir je ponio titulu.

Ali, ovo Isaku nije zasmetalo, kako se našalio, jedino bi mu bilo žao da se dijelio stan pobjedniku. Mahir mu je čak odmah dao statu da ispozira i pohvali se odmah poslije finala što je sve nasmijalo. Oni su još uvijek u Beogradu, obaveze sa produkcijom, snimanja emisija, ali i ugovaranje nastupa su trenutno na rasporedu. Ovo vrijeme Mahir i Isak koriste da se druže ali i naravno da zabilježe poneki selfi.