Showbizz

Ljudi se ibrete…JOVAN MEMEDOVIĆ NAKON RAZVODA UHVAĆEN SA ZGODNOM PLAVUŠOM: Voditelj nije mogao da joj odoli, pred svima se grlili! (FOTO)

Za danas opet jedna priča sa domaće estrade koja je povezana sa parovima koji se pojavljuju na malim ekranima. Puno je razvoda bilo u 2021 godini a jedan od onih koji više nije sa svojom ženom je i poznati srpski voditelj Jovan Memedović. To je čovek koji je definitivno obeležio poselldnjih 30 godina na nacionalnoj frekvenciji sa svojim prelepim emisijama o prirodi ali i stranim zemljama.

Veruujemo da se svi sećate negovih serijala kada je faktički obišao celi svet a njegove emisije o lepotama Srbije se i dan danas itekako rado gledaju. Ponukan tim lepim prizorima on je u doba pandemije korona virusa se totalno sklonio iz Beograda te je kupio zemlju i manju kuću na selu gde sse skoro totalno preselio i uživa svakodnevno u zelenilu i mestu na kojem nikako nema gužve.

Međutim u poslednje vreme je viđen par puuta sa najmoćnijom ženom na RTS-u popularnom Oliverom Kovačević a šuška se da su njih dvoje u vezi jer je Jovan poznat po svom šarmu ali i zgodnoj liniji kojoj nijedna žena ne može baš da odoli.

Ona je čak objavila i stori kako joj je Jovan doneo toplu čokoladu na snimanju emisije ispred hrama Svetog Save. Ko zna možda su Jovan i Olivera novi pa na estradi. Mislite li vi da su jedno za drugo?