Stories

“Ljubavnica sam oženjenom čoveku, koji me je zavlačio, onda sam JEDNOG DANA..”

Za danas vrlo interesantna i aktuelna tema koja se u zadnje vrijeme prakticira sve više u Srbiji.

Najpoznatiji trenutno je slučaj Ljupke Stević, koja je javno bacala prljavi veš u javnost i na taj način pokazala javnosti šta muškarci danas sve rade. Mnogi bračni parovi imaju afere izvan bračne zajednice, ali sve je to vješto i jako dobro skriveno.

Čak i kad se za sve to otkrije, rijetko ko za to sazna, ali budući da su ovdje poznati ljudi, postao je naročito poznat na čitavom Balkanu. Ljupka Stević je baš dobro odradila posao, jer je to pokušala sve javno iznijeti u medijima. O tome su pisali svi srpski mediji, a posjetila je čak i Ognjena Amidžića.

Dovoljno je žena koje su u vezi s oženjenim muškarcem i koje su čitavu vječnost čekale da se razvedu  i da on ostavi svoju djecu. Takvo slično priznanje donosimo vam danas, kada je djevojka ostavila jedan post na Facebook grupi. Bila je i s oženjenim muškarcem, koji je također obećao da će se razvesti, a što je najgore, supruga mu je ostala u dugom stanju.

Ona je još uvijek čekala razvod, a on je još uvijek bio sa suprugom,  kupio je čak i novi stan, a ona je samo čekala i čekala. Tada joj je pukao film, a ona je zaprijetila da će ga napustiti. Hladno joj je rekao da na svakom uglu ima ljudi poput nje sa kojima može ući u aferu kada mu se prohtije. Zajedno su bili punih 10 godina, a ako je danas pozove, opet bi mu se vratila u zagrljaj, tako bar kaže.