Novo

Ljubav im je cvetala, a kada se SKINUO odmah ga je ostavila: RAZLOG ĆE VAS ZAPREPASTITI “Pa čoveče šta radiš, 21. je vek”!

Amerikanka Emili Mekinon je skupila hrabrosti i podijelila na društvenoj mreži Tik Tok svoje neprijatno ljubavno iskustvo, a kome vjerovatno niko živ ne bi želio da priča da je na njenom mjestu.

Naime, ona je ispričala kako je preko društvenih mreža i aplikacija za upoznavanje upoznala dečka kojeg nije željela da imenuje. Poslije dugog dopisivanja, njih dvoje su stupili u ljubavnu vezu i sve je funkcionisalo besprijekorno dok nije došao momenat da imaju i intimne odnose.

U to vrijeme, njen partner je bio student, a s razlogom ili ne nije baš mario za ličnu higijenu.

– Kada smo jednom prilikom otišli kod njega kući i kada je trebalo da spavamo, on je skinuo bokserice i prosto sam se zaprepastila. Gaće su mu bile prljave i flekave, a tek taj smrad… Tako je smrdilo da mi se smučilo i nije mi padalo na pamet da spavam sa njim, niti da ga više ikada vidim – navela je Emili, prenosi Dejli star.

Otkrila je isto tako da je tog dana bila vrlo neprijatna prema njemu, a da se on ponašao kao da ne zna o čemu se radi i kao da je to sve normalno.

Ne samo da mu nije bilo neprijatno što ga je djevojka vidjela zapuštenog, neokupanog i sa prljavim gaćama, nego je njegov ponos povrijedila do te mjere da ju je tužio.

– Mislila sam da ga više neću vidjeti, ali posle par dana, čula sam kako neko zvoni na vratima. Kada sam otvorila, stajao je gospodin u odjelu, predstavio se kao advokat mog bivšeg dečka. Čovjek mi je predao papire i otišao, a unutra je bila pokrenuta tužba zbog toga što sam navodno prekršila usmeni dogovor da ćemo imati s*ks – istakla je Emili.