Showbizz

LJUBA PERUĆICA PODELIO TUŽNE VESTI: Ti si me svakog jutra budila, hranila i pazila… Nisi morala da nas napustiš na svoj rođendan…

U poslednje vreme na domaćoj estradi nimalo se ne dešavaju lepe vesti. Kao da svi jedva čekaju da se završi ova 2021 godina, koja je obeležena sa jako puuno smrtnih slučajeva u svetu estrade. Samo u ovohj godini su nas naustili Đorđe Balađević, Marina Tucaković, Merima Njegomir i Marinko Rokvić. Međutim, bolest se ne može prevariti i jednom kada vam pokuca na vrata to je gotova stvar.

Mi danas govorimo o folk pevaču Ljubomiru Perućici, koji se proslavio još u Zvezdama Granda a to je generacia koja je po mnogima bila njjača, a koja je iznedrila Milicu Todorović, Darka Lazića, Aleksandru Prijović i Ljubu Perućicu između ostalih. On se tada čak i zbližio sa Prijovićkom, te su bili i u vezi godinu dana, a sve je puklo zbog njegovog neverstva.

Kao što i sami znate Aleksandra prijović je svoju sreću pronašla pored Filipa Živojinovića, a ni Ljuba nije gubio previše vremena, te je i on pronašao svoju srodnu dušu koju je zaručio. Ono što je zabrinulo sve njegove fanove, jeste vest od pre 2 dana kada je on na Instagramu podleio sliku svoje bake, koja ga je nakon duge i teške bolesti na žalost napustila.

Kako je i sam napisao na svom profiluu, ona je bila ta koja ga je čuvala čak do 11 godine života, i koja ga je svako jutro budila sa doručkom, i koja se brinula o njemu, a od nje je osetio neiscrpnu ljubav koja je u pojedinim trenutcima bila jača i od ljubavi samih roditelja. Sećate li se vi vaše bake?