Novo Vijesti

Ljuba iz ŠUMADIJE (40) dao 4.500 evra za mladu iz Albanije!: Posle isplate novca, DOŽIVEO NAJVEĆE PONIŽENJE U ŽIVOTU, HAOS! (FOTO)

Nedavno smo pisali o tome kako mnogi Srbi iz ruralnih dijelova Srbije, putem raznih agencija za upoznavanje Srba i Albanki, pronalaze djevojke za ženiti u Albaniji i dovode ih u svoja srpska sela gdje osnivaju zajedno porodice. Ovaj biznis je mnogo profitabilan i uključuje mnogo posrednika, te košta oko nekoliko hiljada eura. Danas vam donosimo jedno negativno iskustvo gospodina Ljube iz Šumadije koji ima 40 godina i želi da se oženi i dobije potomke.

Njegov rođak je ispričao kako je Ljuba uložio čak 4.500€ da nađe sebi mladu iz Albanije i da je u to uključio dvoje posrednika koji su mu našli prelijepu djevojku iz Tirane. Ljuba je ostao očaran djevojkom i definitvno je želio da je oženi, tako da je oba posrednika isplatio kako je dogovoreno te odveo mladu djevojku sa sobom u kolima. Njegov rođak priča da je djevojka plakala cijelim putem zato što ostavlja porodicu i priajtelje u Albaniji. Ljuba je navodno čovjek meka srca, pa je odlučio da malo sjednu i odmore od puta kako bi se ona razabrala i došla sebi.

Sjeli su u neku kafanicu na putu i odlučili da popiju nešto. Kada je malo došla sebi, Albanka je rekla da želi da nazove sestru još jednom pa je zamolila Ljubu da to ode odraditi, što je on naravno dozvolio.

Na kraju se ispostavila da je Albanka pobjegla, i da se Ljuba nije mogao žaliti posrednicima jer mu oni nisu garantovali da će ona ostati s njim jer su oni samo zaduženi za pronalazak mlade. Šta vi mislite o ovome?