Zanimljivosti

LEZI PREKO MENE ILI NEĆEŠ PROĆI GODINU! Profesorica uhapšena zbog ucene, jer je terala dečaka na vođenje ljubavi! ZATEKLI IH NA KAMARI; JEDVA IH RAZDVOJILI!

Ono što se, na žalost, nerijetko dešava je iskorištavanje i zloupotreba položaja za primanje seksualnih usluga od kandidata ili zaposlenih ili uopšte podređenih osoba.

Često se piše o tome kako je neko morao spavati sa šefom kako bi dobio posao, ili sa profesorima na fakultetu kako bi bile upisane ocjene u indeks.

Nedavno je bila prava poplava objava i optužbi među poznatima svijetu filma gdje su pod sloganom “Me too” brojne glumice iznosile svoja iskustva sa rediteljima ili producentim agdje su bile seksualno zlostavljanje i ucjenjivane .

Prije par mjeseci pisalo se o jednoj situacija koja se desila u Engleskoj, kada je sve brujalo o tome kako su dvije nastavnice, odnosno profesorice imale seksualne odnose sa svojim učenicima, mladićima koji su imali samo 16 I 17 godina.

Slična priča dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država i na žalost, opet se radnja dešavala u školi.

Profesorica Dženifer Aro, mlada žena koja ima 31 godinu iz Južne Karoline, zaposlena je u školi i u suštini nije lose radila svoj posao. Ali joj je zapao za oko jedan 17 godišnji mladić, izgledao je jako dobro i bio omiljena faca i veoma popularan među djevojčicama.

Dženifer je počela malo više obraćati pažnju na njega i nekako joj se isuviše dopalo to što je vidjela i čula jer su djevojčice, kikoćući se pričale kako je jako dobar u krevetu.

Zagolicali joj je to maštu i apetit pa je našla načina da ga privuče sebi. Skontala je da mu matematika baš i ne ide pa mu je predložila dopunsku nastavu, ali već nakon prvih časova mu je rekla da mora da ima seks sa njom. „Jednostavno je legla i rekla da vodim ljubav sa njom i matematika će biti rješena a ako to ne uradim onda sigurno padam godinu. “

Nakon što je spavao s njom, došao je kući i sve ispričao roditeljima a oni su podnijeli prijavu protiv profesorice.

Profesorica Dženifer Aro je osuđena na 2 godine zatvora.