Novo Vijesti

LEPA LUKIĆ SVA U SUZAMA ZBOG SNEŽANE ĐURIŠIĆ! PA NIJE MOGUĆE DA SE OVO DESILO..TUGA VELIKA, svi u šoku! (FOTO)

Jedna od najdugovječnijih pjevačica na estradi je Lepa Lukić koja je već ušla u svoju devetu deceniju života ali je i dalje jako interesantna javnosti i medijima i svako malo se pojavi neka vijest io njoj. Mlađe generacije su je mogle upoznati i kao učesnicu rijalitija Parovi što je bio veliki šok za njene obožavaoce koji su se pitali šta joj je to trebalo pod stare dane.

Međutim pojavile su se špekulacije da je Lepa veliki i strastveni kockar koja je na kladionicama izgubila skoro sav novac koji je zaradila u svojoj karijeri i da je to razlog zbog kojeg je pristala da uđe u rijaliti. Navodno je toliko dužna kamatarima da je njapravila dogovor sa produkcijom da njen honorar direktno isplaćuju ljudima kojima je dužna.

 

Lepa Lukić o tome ne govori javno a ono što navodi kao najveću žal u svom životu je to što nije imala djecu. Ona živi sama a to joj je posebno teško palo za vrijeme vanrednog stanja koje je bilo uvedeno u Srbiji prošle godine kada nije smjela da napušta kuću zbog mjera koje su bile na snazi.

Ona nije imala nikoga da joj odlazi u prodavnicu i pomaže a onda je posebno dirnuo gest njene prijateljice i kolegce Snežane Đurišič koja ju je nazvala i pitala da li joj nešto treba a onda je poslala svog sina do Lepe da joj ode nabaviti sve što treba a uz to joj je i sama poslala neke namirnice. Ona je pričajući o ovome u jednoj emisiji počela i da plače i rekla je kako nju Snežana Đurišić jako voli još od malih nogu.