Novo Vijesti

LEPA LUKIĆ OTRILA ŠOKANTNU TAJNU KOJU JE KRILA CELI ŽIVOT:“Moj me brat zlostavljao, DIRAO ME DOLE, a ALATKA mu preduga..BILA SAM JAKO UPLAŠENA!” – ŽELUDAC ĆE VAM SE OKRENUTI KADA ČUJETE OSTALO.. (FOTO)

Lepa Lukić je pjevačica koja je jako poznata ne samo u Srbiji nego i u cijeloj regiji jer iza sebe ima karijeru koja traje decenijama i u bivšoj državi je bila jedna od najpoznatijih pjevačica narodne muzike.

Lepa je danas ušla u devetu deceniju svog života i mlađe generacije su imale priliku da je upoznaju kao učesnicu rijaliti prigrama a mnogi njeni obožavatelji su se pitali zašto joj je trebalo pojavljivanje u ovakvim emisijama te su smatrali da je to za nju ponižavajuće posebno u njenim godinama i nakon blistave i uspješne karije re koju je imala. Pojavile su se i priče da je Lepa u finansijskim problemima zbog svog poroka, kockanja zbog kojeg je izgubila skoro sav novac koji je zaradila u životu i da je to razlog zbog kojeg je pristala da učesvuje u Parovima.

Poznato je da Lepa nema djece i više puta je istakla kako joj je to najveća žal u životu a nedavno je otkrila i neke nepoznate detalje o svom djetinjstvu koji su mnoge šokirali. Lepa je odrastala bez oca sa majkom i bratom u velikom siromaštvu a kada je porasla preselila se u Beograd i poečla da se bavi pjevanjem a njena porodica to nije odobravala.

Mislili su da će biti kafanska pjevačica i da će je pijanci natezati i pipkati što je bila velika sramota za njih. Kada je u pitanju njen brat rekla je da je znao da je pretuče kao vola u kupusu a kada bi obukla neku kratku suknjicu pregledao je dole. Rekal je d ona tada nije imala iskustva u intimnim odnosima i da joj se činilo da njen brat ima jako veliku alatku i pitala se kako njegova djevojka to podnosi.

Add Comment

Click here to post a comment