Showbizz

LEPA BRENA PROGOVORILA O RAZVODU SA BOBOM! Pevačica otvorila dušu o svemu što je tišti: “Najjači samo opstaju”!

Lepa Brena i Slobodan Živojinović pored Zorice Brunclik i Kemiša imaju najdugovečnije brakove na celoj estradi. Njih dvoje su se venčali još krajem 80 godina prošploga veka, a njihova svadba je i dan danas jedna od najvećih koja se ikada održala u svetu šou biznisa. Mnogi su tada zamrzeli Lepu brenu je r je rasturila Bobin brak sa bivšom suprugom sa kojom je imao sina Filipa. Međutim, ona se nije osvrtala na sve te izjave koje suu ddolazile od običnih ljudi.

Njih dvoje su danas i najmoćniji medijski par, jer oboje rade dobre biznise. Za Brenu se zna da je sa Grand produkcijom napravila milionski posao, dok Boba deluje iza zavese posvetio se nekim sitnim biznisima, a očekuje se da sledeće godine krene i njegov biznis sa vinima. Zna se da su on i Brena kupili ogromno zemljište i tu zasadili veliki vinograd, od kojeg očekuju jako puno grožđa.

Lepa Brena se nedavno ossvrnula na njihov brak koji je kao i svaki druugi imao uspona i padova, a bili suu par puuta na samo korak od razvoda braka. Njima je tako 7 decembra bilo čak 30 godina braka, što svakako nije mala cifra. Kako je izjavila za Espreso, potrebno je jako puno emocija da se prebrode neke stvari i detalji u zajedničkom životu. Ona je tako dala i savet svima onima koji žele uskoro da stanu na ludi kamen. Kada nema razumevanja sa obe strane, malo popuštanja, i gde nema strasti to jednostavno više nije brak. Kada su je pitali da li je mislila kad da se razvede, rekla je kada se dođe do praga tolerancije, to je onda kraj braka, srećom ona nije nikada došla na tu granicu..