Novo Zanimljivosti

LEKARI SU JE UPOZORILI: Ako nastaviš s injekcijama usta će ti otpasti! (FOTO/VIDEO)

Studentkinja Sofijskog univerziteta Andrea Ivanova koja je poznata kao bugarska Barbika, zbog mnogobeojnih kozmetičkih i hiruških zahvata, izjavila je da bi mogla da oslijepi od svih injekcija hijalurona koje je ubrizgala u usne.

Ona je primila ukupno 25 injekcija hijalutonske kiseline u usne, a posljednju je uradila prosle sedmice. Prema riječima studetkinje ona ima najveće usne na svijetu.

Ima 23 godine, a počela je sa estetskim operacijama još 2018. godine.

Praktično je posjetila sve klinike za ljepotu u Sofiji i probala skoro sve vrste filera i uprkos postojećem riziku, Ivanova kaže da ne namjerava prestati sa intervencijama.

„Postoji rizik da oslijepim i da mi bude odstranjen sam organ – usna. Rizik postoji, zbog toga što je moguće da je došlo do dehidratacije zbog injekcija hijalurona. Nadam se da neće doći do fatalnih posledica, zato što svake sedmice odlazim kod specijaliste. Opasnost zaista postoji, ali neću prestati sa intervencijama“, izjavila je studentinja za list „Bugarska danas“.

Osim svojih usana, Andrea namjerava da promijeni i oblik lica i da sredi podbradak.

„Za mene nema granica“, rekla je Ivanova i dodala da želi da ima najveće grudi – ako ne na svijetu, onda u Bugarskoj.

Kako kaže, ona je već povećavala grudi, ali namjerava opet da ide na operaciju u budućnosti.

Andrea je zbog ovog izgleda više puta dobijala pozive da učestvuje u različitim šou programima, pa i u Americi. Prošle godine u mjesecu oktobru je ispričala da je bila pozvana da učestvuje u programu u Los Anđelesu, ali da je sve odloženo zbog pandemije korona virusa.