Novo

“Kupovala sam majice kod Kineza od 200 dinara” Jovana Jeremić ponovo grcala u suzama zbog teškog života: “Čistila sam, radila, vraćala sam se uplakana”

U nastavku današnjeg članka ćemo da pišemo kako ste i sami vidjeli o jednoj od naših najpoznatijih voditeljki, a riječ je o Jovani Jeremić, koja je neko ko uvijek zna da na sebe skrene pažnju a svi je znamo i preko Hepi televizije na kojoj je radila kao voditeljica oko 10 godina, a to svakako nije malo. Kako nam je to svima poznato ona je dala otkaz jer želi da se posveti porodici koju je kako kaže zapostavila zbog posla, ali se posle razvela i ostala sa kćerkom. Sada ona radi na Pink televiziji gdje vodi jutranji program vikendom, koji je mnogo gledan.

Jovana je u javnosti poznata i po svojim neki specifičnim izjavama, o tome što uvijek ima da da svoj komentar na skoro sva aktulena dešavanja, i isto tako ona je neko ko je do sada nekoliko puta isticala koliko joj je bilo teško da dođe na mjesto na kojem se danas nalazi. Tako je voditeljka jednom prilikom izjavila sljedeće: “Ja potičem iz porodice gde sam imala dovoljno za jedan običan život, nikad nije bilo tu nešto više da bih se ja razbacivala, ali uvek sam imala velike želje i ciljeve. U Ljigu sam završila gimnaziju, gde sam bila đak generacije. Imala sam i stipendiju, ali nikad neću zaboraviti kada sam došla u Beograd, stala ispred Pravnog fakulteta i rekla: Ja ću tebe pokoriti i ti ćeš jednog dana biti osvojen. Tako je i bilo, prošla sam prijemni upisala se na budžet”, pa je dodala:

“Te dane studenskog života neću zaboraviti. Bilo je dosta devojaka koje su upisale isti fakultet kao ja ali nisu učile, šetale su se samo kroz grad u Gučiju, Pradi i ostalim markama, a ja kada sam došla, nosila sam stvari koje uopšte nisu bile firmirane. Odeću sam kupovala kod Kineza – majice od 200 dinara, a sada ipak mogu sebi da prištim sve”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.