Showbizz

Kupa se u milionima, a POGLEDAJTE OVO: Stara majka otvorila vrata trošne kolibe u kojoj je Viki Miljković odrasla! (FOTO)

U nastavku današnjeg članka ćemo malo govoriti o domaćim zvezdama ali pre svega o njihovom detinjstvu i gde su odrasli. Jako mlai procenat će njih priznati da su imali teško detinjstvo poput Seke Aleksić koja je odavno ispričala svoju tešku priču iz detinjstva .Izbegla je iz Zvornika u Bosni i Hercegovini te se doselila u Šabac a prvih 15 dana je spavala u osovnoj školi jer faktički nije imala krov nad glavom.

Sa druge strane imamo i Aleksandru Prijović koja je na sve moguće načine se potrudila da njena mladost i njene slike iz detinjstva jednostavno nestanu sa interneta. Jako dobro se zna da je uletela u najmoćniju porodicu na Balkanu i jednostavno tu su se pokazali njeni kompleksi. Mnogi su je osudili zbog svega toga a mi danas govorimo o velikoj Viki Miljković.

To je žena koja ima za sada sjajnu karijeru iza sebe a trenutno je član žirija Zvezdi Granda. Nedavno je otvorila i firmu zarestauraciju stanova i zgrada a prvi klijent joj je bila i kuma Ceca Ražnatović. Sada su se mediji pozabavili i njenim mestom rođenja o kojem ona i ne priča baš toliko puno. Ona je sada odlučila da svima podeli svoju životnu priču a ekipu emsijie “Ekskluziv” je povela u svoje malo selo na jugu Srbije koje je upoznala sa majkom Zorkom i bratom Vladicom. Oni su odrasli bez oca i sve troje su se trudili da doprinesu u porodicu i kao je rekla imala je teško ali sretno detinjstvo. Da li ste vi znali za ovu Vikijevu životnu priču?