Showbizz

Kuha u staroj maloj šerpi, ovde živi Lepa Lukić: Otvorila vrata svog doma, svima zapao za oko jedan detalj (FOTO)

Lepa Lukić je definitivno pevačica koja je preko 40 godina na estradi, i koja polako završava celu svoju karijeru. Ona je itekako primer kako se sa samo jednom pesmom može živeti celi život. “Moje je srce violina” je pesma koja se njoj desila, i koja joj je izgradila i nosila karijeru sve ove silne godine. Međuutim, Lepa Luukić je imala i svoje poroke, a to je svakako kocka bez koje jednostavno ne može.

Ima dve penziju, jednu nacionalnu, i jednu iz Kanade od svog pokojnog supruga koje su oko 130.000 dinara, i opet bude prinuđena da uđe u Parove da bi pokrila duugove od kasina iz kojeg jednostavno ne može da izađe. Ona je već u godinama i definitivno nigde ne mrda iz kuće, boji se korona virsa, i definitivno ima strah od celog života.

Jedino drštvo koje ima jeste njena mačka koja je sa njom poslednjih 13 godina. Nedavno je opet bila u žići javnosti kada se pojavila u filmu “toma”, a ona je digla prašinu u medijima kada je rekla da je Dragan Bjelogrlić totalno izabrao pogrešnu devojku koja je ju totalno loše odglumila.

Međutim, njoj je najbolja prijateljica Snežana Đurišić, koja je poseti sa vremena na vreme, te joj donese osnovne namirnice. za sebe je rekla da je itekako skromna, a ima jednu malu šerpicu koja je sa njom proteklih 35 godina, i u kojoj sebi uvek skuva omiljeno jelo i od nje se definitivno ne odvaja.