Novo Showbizz

KRISTIJAN UGLEDAO DA MU FALI NOVAC SA RAČUNA, ODMAH OTIŠAO DO SUPRUGE IVANE: Evo šta mu je rekla, nastala ozbiljna frka

Otkako je izbačen iz rijalitija Zadruga, Kristijan Golubović se ne smiruje.

Jedan dan je u Kruševcu, drugi dan je u Novom Sadu, a kako otkriva za Kurir, išao je i do KRaljeva gdje se sreo sa svojom suprugom Ivanom, koja je podnijela zahtjev za razvod braka.

– Najprijatnije me je primila, čak smo i jeli zajedno i njoj i kćerki sam odnio raznorazne đakonije. Normalno smo razgovarali, dok se nismo dotakli novca koji fali s mog računa, a u pitanju je velika suma pa sam htio da vidim o čemu se radi.

– Najljepše sam je pitao da li joj treba sav moj novac, rekao sam joj neka ga uzme, jer zna da bih joj i dušu dao. I da nismo zajedno i da jesmo, može da me pozove u pola dana i noći, ja sam njen uvijek i zauvijek. Tada je opet počela da diže frku, ispala je ozbiljna frka i ja sam se naljutio, izašao sam iz kuće i rekao joj u bijesu da mene više nikad neće vidjeti, ni ona ni dijete. Napravila je da mene to dijete ne voli, mnogo mi je teško, isplakao sam se baš iz srca i izašao iz kuće kao popišan po sada ko zna koji put.

Pa je dodao da je bjesna zato što ju je prevario.

– Slažem se da sam to uradio na najgori način, ali ona ne treba sada mene da kažnjava, jer sedam godina kažnjavanja i optužbi je i dovelo do te prevare, nije u redu što je javna, nije bilo pristojno, kajem se zbog toga. Najviše na svijetu bih volio da možemo da ponovo budemo zajedno.