Novo

Kristijan Golubović ČIPOVAO sina: Priznao ga tek posle 20 GODINA, a evo kako mu je grozio život…

Kristijan Golubović je popuplarni bokser i kriminalac koji nije smeo da prizna sina 20 godina a kada je god izlazio van kuće on bi njemu stavljao silikonski čip kako bi znao gde se nalazi, jer je jednim svojim postupkom Kristijan ugrozio život svog sina. Takđer, on je i nekadašnji rijaliti učesnik, Kristijan Golubović i Kristina Spalević broje sitno do trenutka kada će postati roditelji.

Ovo će Kristini da bude prvo pa muško a dok Kristijan ima već dvoje dece, pa se prisetio kobne greške koju je učinio u prošlosti, a zbog koje sina Lazara nije smeo da prizna odmah poo rođenju. Više decenia je on proveo u zatvoru u Nemačkoj, Italiji, Grčkoj, a tokom odsluženja jedne od kazni Kristijan se zamerio jednoj jako moćnoj porodici. Tako su oni pretili da će se Kristijanu osvetiti preko sina zbog čega je on doneo odluku koju ni danas ne može sebi da oprosti.

Priznao sam sina tek posle 20 godina, tako je to moralo da bude, uradio sam stvari koje su mogle da ugroze život mog deteta i zbog toga se kajem”, započeo je on svoju priču i dodao: ” Dok sam bio u zatvoru zakačio sam se sa jednom jakom familijom, napao sam dva brata. Jedan od njih je poginuo i oni su govorili da ja stojim iza toga. Onda je taj neki Leka, brat ovog što je poginuo, dao reč da će da mi se osvetiti preko sina. Nije znao kako se sin zove i preziva, ali je rekao da će ga naći i ubiti.

Oni su videli da meni zlato, pare, vile ne znače ništa, pa su rešili da udare tamo gde najviše boli. Zbog toga sina nisam priznao, stavili su na ime oca crtu, kao da ga nema. Ostao je Lazar Đukić, a ja sam svima govorio da mi se sin zove Luka, pa Stefan samo da bi ih zbunio..”, pričao je Ostatak pročitaje ovde.