Novo

KONAČNO SE OGLASIO ADVOKAT: EVO DA LI ĆE DRAGOJEVIĆI MORATI DA DELE KUĆU I 50.000 EVRA – SVI SU U ŠOKU

Svakako jedna od glavnih tema koju javnost po najviše voli da prati , te koja ih u konačnici i zanima jeste tema rijaltii programa . Dakle , jedan od najpoznatiji na našim prostorima je rijaliti Zadruga , a koji je pre samo nekoliko dana održao finale pete sezone. Kada je reč o rijaltii programima , mi oduvek imamo priliku da naa tom mesu posvedočimo raznim ljudskim glupostima , a definitivo tema koja je ovu sezonu obeležila jeste ona u kojoj je Dalila prevarila javno svog supruga Dejana sa kojim se u Belu kuću i uselila.

Mislimo da nema potrebe da ponvo pišemo šta je se tu sve izdešavalo , jer verujemo da ste upućeni. Kao što smo već istakli u nedelju je održano finale , a njih dvoje je narod izglasao i postavio na prvo i drugo mesto. Međutim , ono što mnoge zanima jeste da li će i ova nagrada morati a se deli , jer je stečena u braku. Dejan Dragojević dobio je 50.000 evra kao pobednik, a Dalila Dragojević, kao drugoplasirana, osvojila je montažnu PIK kuću.

Dakle , oni su papire za razvod potpisali još u novembru , ali se još uvek nisu sreli na sudu , pa znači da nije još zvanično okončano. Upravo zbog toga je se oglasio i advokat , pa ispričao da li će nagrade morati da dele : – Nagrade koje su osvojili su imovina koju su stekli „radom“. Nije imovina uneta u brak, niti je u pitanju nasleđivanje, niti darovanje tokom braka, tako da oboje imaju pravo na pola nagrade- kaže Vukajlović.