Davor Dragičević i Suzana njegova supruga su se prije 2 godine sreli sa jako velikim problemom, kada im je sin likvidiran, i do dana današnjeg nije otkriveno ko ga je smaknuo.

U tim svojim protestima znalo ih je podržati i do 50.000 osoba. Milorad Dodik ih je uvijek pokušavao spriječiti u tim njihovim pokušajima. Ona je naime rekla je da je David prošle godine rekao da će sve promijeniti, samo je rekao da će se u parku u centru grada iza pozorišta, gdje su oni sjedili, razdvojiti i rekao da će otići kod bake na ručak. Tako je započela priču njegova prijateljica, koja je dodala da je došao na trg, a onda im se vratio i rekao da će sve promijeniti.

Podsjećamo da nikad nismo poznavali Davidovog ubicu, iako se sumnja da su ga vlasti ubile, da ga je ubio neko s visokim autoritetom, a Davidovi roditelji uzeli su njegove posmrtne ostatke i prebacili ga u Austriju, gdje je i pokopan.

“Znate što je ljubav? Mnogo ljudi s različitim mozgom, različitim dušama, različitih dobnih skupina, vjere, nacije … i niko nije pravio probleme. Šest mjeseci. Đakac, Đakac je ljubav, a meni će to ostati opis riječi ljubav koju samo mogu osjetiti.”

To je također sigurnost, dodala je, pozivajući se na dječaka koji je bio u masi na očevim ramenima.

Onaj ko to nije doživio, ko to nije vidio, nije bio ovdje, ko to nije doživio, nikada ga neće moći razumjeti. Zbog toga je David ljubav, završila je svoju ispovijed, ova mlada djevojka.

Preporučujemo
Loading..