Novo

KOMŠIJE PROGOVORILE O KULIĆIMA DOK PROLAZE KROZ AGONIJU ZBOG MILJANE: Ogorčeni i zabrinuti – “Ponašaju se kao zvezde!”

Miljana Kulić i dalje se nalazi u bolnici, s tim da joj je stanje sada dosta bolje u odnosu na prethodne dane. Do komplikacija došlo je nakon što je ona u Turskoj radila operaciju smanjena želuca, a kada se vratila u Srbiju, njoj se slošilo, pa je hitno operisana u Kliničkom centru u Nišu, i tom prilikom njoj su ljekari morali da odstrane slezinu.

Međutim Kulići su i dalje u velikoj agoniji, a uz Miljanu je cijela njena porodica koja joj pruža neizmjernu podršku. Iako se oni trenutno nalaze u nimalo zavidnoj situaciji, većina njihovih komšija nema lijepo mišljenje o njima, i malo je onih koji su zabrinuti za Miljanu. Tako su njihove komšije za medije izjavile sljedeće:

“Ponašaju se kao zvezde. Samo dižu nos i nikome se ne javljaju kad prođu ulicom. To je sve počelo kada su se proslavili u rijalitiju. Pre toga nije bilo tako. Ipak, žao nam je Miljane, šta joj je trebalo da se operiše. Bila je lepa i onako, mogla je da smrša i sa dijetom da je htela. Upropastila je ovako sebe. Daj Bože da preživi, čuli smo da je baš teško”. Novinari su ispred kapije porodice Kulić zatekli i jednog njihovog porodičnog prijatelja, koji decenijama već poznaje Kuliće, a koji je rekao: “Ja sam išao s Marijom u školu, a moja supruga je frizerka Kulićki. Ljudi su van sebe, mnogo su zabrinuti, bukvalno se raspadaju zbog svega, a Marija je po ceo dan u bolnici. Ipak, Marija je rekla mojoj ženi da je Miljana bolje, što nas raduje. Svi se nadamo da će sve ovo brzo proći.” Ostatak teksta pročitajte ovde.