Novo Vijesti

KOMŠIJE IZ LJIGA OTKRILE SRAMOTNU TAJNU PORODICE JOVANE JEREMIĆ: NEMATE VI POJMA kakva je ona, a ni njeni roditelji nisu ništa bolji.. (FOTO)

Danima je jedna od glavnih tema srbijanskih medija otkaz koji je dala Jovana Jeremić na televiziji Hepi na kojoj je godinama vodila jutarnji program. Jovana je osoba koja kod mnogih izaziva revolt, što svojim izjavama što svojim ponašanjem a neke od njenih provala u samom proogramu će vjerovatno ući i u anale.

Ipak ona privlači pažnju svih svakim svojim postupkom p a je tako bilo i sada, mada je ona odmah reklada je razlog z a otkaz njena kćerkica koja ima tri godine i koju je zbog posla često zapostavljala. Tako je Jovana rekla da se osjeća krivom jer malena još uvijek nije progovorila i da želi da joj se u potpunosti posveti.

Međutim, malo ko je povjerovao u njene riječi i svi su tražili neki skriveni razlog za njen  odlazak. Tako su je čak dovodili i u vezu sa Milomirom Marićem ali je ona to negirala i rekla kako je on za nju od prvog momenta kada ga je upoznala bio očinska figura. Jovana je jako ponosna na činjenicu da je uspjela iako dolazi iz Ljiga a novinari su se uputili u njeno rodno mjesto i popričali s a komšijama o njoj.

Njeni roditelji su  ugostitelji i imaju kafanu koja se nalazi u Ljigu a komšinica je podijelila i jednu jako interesantnu priču a vezano za skandal koji je Jovana napravila kada je završila srednju školu. O tome se i dan danas priča a sve se desilo kada je Jovana odbila da se sa svojim drugovima slika za maturski pano jer je smatrala da je trebala d abude proglašena učenikom generacije ali se njeni profesori nisu složili sa njom. Tada se Jovana slikala sama i sliku je uokvirila sa natpisom Đak generacije i stavila je u izlog jedne advokatske kancelarije u mjestu. Ostatak pročitajte ovdje.