Novo Vijesti

KOMŠIJE IH POPLJUVALE: JADNE KUĆNE POMOCNICE CRNČE DOK SE ONA SUNČA NA TERASI! – OVO JE RAZMAZENI I BAHATI PAR JOKSIMOVIĆA, PLJUNULI 2,5 MILIONA ZA VILU (FOTO)

Kada govorimo o poznatim bračnim parovima u Srbiji onda nam među prvima padaju na pamet Željko i Jovana Joksimović koji su se upoznali kada su bili voditelji takmičenja za pjesmu Evrovizije nakon što je Marija Šerifović pobijedila sa pjesmom Molitva.

Željko je jedan od najpoznatijih pjevača u regiji dok je Jovana voditeljica koja je jako popularna u Srbiji a ono što je interesantno je da se baš i nisu slagali kada su se tek upoznali a ljubav je zaiskrila kasnije. Njih dvoje su već godinama u braku i imaju troje djece a Jovana je nakon otkaza koji je dobila na TV Prvoj počela da radi za Željkovu privatnu televiziju na kojoj vodi jutarnji prtogram koji je jako brzo postigao veliku gledanost jer ona zna koje goste da pozove i kakva pitanja da im postavlja a da sve skupa bude interesantno gldaocima.

Poznato je da njih dvoje uživaju u luksuzu koji sebi mogu priuštiti a nedavno je hrvatka književnica Vedrana Rudan Jovanu isprozivala zbog toga što su kupili vilu od Karića i vozaju džipove od 250 hiljada eura. Novinari su otišli u naselje u kojem živi ovaj par i malo se raspitali šta komšije misle o njima i iznenadilo ih je što nisu ništa dobro čuli.

Ljudi sa kojima su razgovarali su rekli da je posebno Jovana bahata i da ima tri kućne pomoćnice koje se polomiše od posla u njihovoj vili koju su platili 2,5 miliona eura. Za to vrijeme se Jovana sunča na terasi i izvoljeva. Dodali su i da nikoga ne pozdravlja kada se slučajno sretnu na ulici a da Željka puno manje viđaju.