Showbizz

Kolinda Grabar Kitarović VIŠE NE LIČI NA SEBE! Istopila svoje kilograme i POSTALA NEPREPOZNATLJIVA: EVO NA ŠTA LIČI… (FOTO)

Kolinda Grabar Kitarović je svakako jedna od najpoznatijih predsednica koja se pojavila na javnoj sceni u poslednjih 20 i više godina. jako je malo žena u globalu koje su šefovale nekom državom, a Kolinda je bila jedna od njih koja je definitivno Hrvatsku izbvela na pravi put Malo je falilo, tek par procenata da i obnovi mandat, ali je u je u preizbornoj utrci pobedio novi predsednik Hrvatske Milanović.

Ona je taj predsednički poraz podnela jak odobro, i onda se sa svojim supruugom skoro totalno povukla iz medija skoro godinu dana je nigde nije bilo. Posvetila se svojoj ćerci koja studira u Americi, a onda je prihvatila i novi izazov a to je da bude predsednica Hrvatskog Olimpijskog Odbora, gde radi za jako dobra primanja, pa čak bolja nego kada je bila šefica države.

Za Kolindu Grabar Kitarović, uvek se pisao red više po internet portalima, a neke njene scene sa javnih dešavanja su obilazile svetske medije. Svakako da je najbolja scena bila sa finala Svetskog prvenstva u Rusiji kada je u svečanoj loži plesala polupijana pred visokim političarima, aali nju nije smetalo da proslavi gol IIvana perišića.

Zna se jako dobro isto tako da je ona jako lepa žena, koja se sviđa skoro svakom muškarcu, ali je Kolinda odlučila ipak da je malo previše popunjena pa je odlučila da ode na rigoroznu dijete a njene najnovije fotke pokazuju da je Kolinda itekako smršala. Kako se vama sviđa nova Kolinda grabar Kitarović?