Savjeti

KOJI DIO KUĆE VAM JE UVEK U NEREDU? Evo šta HAOS u kući otkriva o vama, a ako vam je ovaj kutak prljav, imate OZBILJAN PROBLEM

Šta haos po kući otkriva o ličnosti a naročito ovaj dio kuće ukazuje na ozbiljan problem

Svaki čovjek nastoji mjesto gdje stanuje učiniti što privlačnijim, udobnijim i prijatnijim.

Svaki Kutak stana ili kuće može da ukazuje i pokazuje neke osobine ličnosti koje žive tu. A ako je nered i nesklad ili haos po stanu onda to može uticati na dublji problem u samoj ličnosti.

– Ako gomilamo stvari po ormaru, nabacamo samo i ne odvajama se ni od onih stvari koje dugo nismo ni obukli niti koristili onda, kažu psiholozi, nismo spremni da se riješimo “terete” iz prošlosti nego i dalje gomilamo tu negativnu energiju.

– Ako imamo gomilu neplaćenih računa, ili kupujemo pretjerano na odgodu, onda to ukazuje na prekinutu vezu sa unutrašnjom kontrolom.

– Nered u spavaćoj sobi ukazuje da pokušavate da izbjegnete intimnost sa partnerom, a vjerovatno se jednim dijelom sklanjate i od sebe jer ne možete naći svoj mir.

– Nered u kuhinji predstavlja manjak duhovnosti i emocionalnosti ukazuje da ste pod stresom, umorni i zbunjeni zbog sebe ili zbog nekog člana porodice.

– Haos u dnevnoj sobi- kaže da se ne možemo opustiti. U dnevnoj sobi bi trebalo doći do relaksacije nakon napornog dana ali ako je soba u neredu onda znači da vam je teško opustiti se I uživati.

– Neuredno kupatilo – upućuje na zanemarivanje samog sebe.

– Ako je nered u podrumu – nabacano,pretrpano stvarima upućuje na to da da temelji vašeg života i porodični osnovi nešto ne štimaju i da nema sloge u porodici.

– Radno mjesto – ako vam je na radnom mjestu previše nereda, to je znak da baš i nemate kontrolu nad svojom karijerom, te da ste nezadovoljni sa svojim poslom.