Novo Showbizz Zanimljivosti

KOJE BOGATSTVO- IMA DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI KADA SAZNATE ŠTA SVE POSJEDUJE NOVA VILA HARISA DŽINOVIĆA- KOŠTALA GA JE 2 MILIONA EURA- A EVO ŠTA SVE IMA U NJOJ (FOTO)

Poznato je da je pjevač Haris Džinović, nedavno uselio u svoju novu vilu koju je izgradio na Senjaku, a koju je počeo graditi još 2017. godine. Kako se saznalo, u sve ovo pjevač je uložio preko 2 miliona eura, a radovi su trajali dugo jer je on stalno mijenjao nacrte, pa se već izgrađeno u nekoliko navrata rušilo, a sve zato da bi se sve uklopilo u njegovu viziju savršenog doma, a o tome je i sam pjevač pričao novinarima:

 

” Stalno menjam. Nisam arhitekta, nisam građevinski inženjer, ni statičar. Ne čitam nacrte, ni planove. Vidim kada je nešto izgrađeno i onda reagujem. Kažem im: “Srušite mi ovaj zid jer mi se ne sviđa, dajte mi neki drugi, proširite mi garažu da ne ulazim kroz iglene uši”. To su sasvim normalne promjene tokom gradnje, ne razumijem što bih zbog toga bio težak. Plaćam to i želim da izgleda kako hoću. S druge strane, arhitekta i inženjer grade to i odoše, a ja ostajem tu. Znači, gradim za sebe, a ne za njih”

Kada je sadržaj koji nudi ova velelijepa vila u pitanju, mnogima se zavrti u glavi. U donjem dijelu kuće nalaziti će se ogromni bazen a tu će u blizini biti smješten i vinski podrum sa vinima iz svih krajeva svijeta, a u posebnom dijelu kuće Haris je za sebe izgradio i svoj muzički studio: ” Kako vila ima više od 930 kvadratnih metara, bilo je sasvim izvjesno da će se naći prostor i za njegov studio. To će najvjerojatnije biti na drugom spratu uz svu potrebnu zvučnu izolaciju kako pjevanjem ne bi narušio mir u kući ukoliko mališani žele da uče. Vrata njegovog studija biće otvorena i za njegove kolege. Oprema stiže iz muzičkih kuća koje opremaju najbolje svjetske studije – rekao je jedan

Isti izvor je otkrio i ove stvari: ” Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i dječje sobe, opremljene po želji Đine i Kana, biće samo dio onoga što će činiti ovaj dom, koji je Haris poslije dugo godina na estradi odlučio da sebi priušti. U kući je također urađena teretana, sala za proslave, spa centar”- Zna se da je Haris mnoge godine živio u Parizu pa je odlučio da svoj dom opremi i nekim komadima koje je nabavio u tom gradu: ” Haris ima prefinjeni ukus i unaprijed je znao da će komade namještaja za neke njemu bitne kutke poručiti upravo iz Francuske – istakao je izvor blizak ovoj porodici. Džinovići su kod useljenja napravili i mali proslavu povodom Bajrama, a tada je njihova kćerka đina objavila fotografiju da se vidi kakav pogled sa nove terase ima.