Showbizz

KOJA BRUKA! Miloš Bojanić celo vreme krije svoju ženu od Srbije: 24 godine je mlađa od njega: UKRO JE ROĐENOM BRATU… (FOTO)

Stvarno nije više čudno kada pročitamo nasslov u medijima da je brat ukro od brata, ili da je ubio rođene roditelje ili sestru radi imovinske koristi. To je danas postala i više nego normalna stvar, a sve nam najbolje pokazuje slučaj iz Srbje, kada je unuk pre par dana bio rođenu baku, i to na više nego brutalan način.

I na estradi imamo slične stvari, ali doduše u puno manjem obliku, koji se ipak na naki način može progutati, a najbolji primer je za nepoveraovati popularni srpski pevač, Mile Bojanić, koji je na srspkoj estraadi prisutan faktički poslednjih 50 godina. Njemu je karijera u poslednjoj deceniji u potpunosti pala, a njegov privatni život krije kao zmija noge, a sada se zna i zašto je to tako.

Miloš Bojanić je pokušao da oživi i sopstvenu karijeru, ali i pored zarađenih para, njemu je karijera ostala i više nego loša, ništa sse nije promenilo. Zna se da je Bojanić velika prznica, a ponekad gazi preko mrtvih ne bi li ostvario sopstvene cciljeve. On je oženjen za suprugu koja se zove Ranka pune 24 godine. Kako se hvalisao na sav glas, on je suprugu varao dok je bio po turnejama, a pre nje je bio u braku sa izvesnom Dragicom i to dve godine, a ono što malo ljudi zna je to da ju je preoteo rođenom bratu, sa kojim ne priča ni dan danas.