Donosimo vam u nastavku jedan događaj koji se stvarno desio. Ovo je nešto što se svakome može desiti, bilo kad i bilo gdje.

“Došao sam kod svog dečka u stan, gledali smo zajedno film, i onda sam u jednom momentu morao u toalet. Ustao sam, poljubio ga, rekao da se vraćam ubrzo i otišao u toalet. Kada sam ušao u njegovo kupailo ugledao sam crveni ruž kako stoji tu. Momentalno su me preplavile emocije. Nisam bio siguran da li da vičem, vrištim, da plačem ili da ga ubijem. Taj prizor me je potpuno uništio.

Izletio sam iz wc-a i počeo da se derem na njega. Zbog čega mu je to trebalo u životu, zar mu ja nisam dovoljno dobar.

‘Nije onako kako izgleda, sve ću ti objasniti. Samo sačekaj malo, nemoj to da diraš, molim te’ bio je njegov odgovor. Počeo sam ga brutalno šamarati, mislim da su mu se prikazale zvjezdice pred očima. Istrčao sam iz stana bez jakne, novčanika ili telefona. Plakao sam, ali moje suze je saprala kiša koja je ironično tada počela da pada. Istrčao je i on za mnom, onako bez majice i u boksericama i samo mi rekao:

‘Znam da sam bio šu*ak milion puta, ali vjeruj da će me boljeti ako me ostaviš. Nemoj da misliš da te nisam branio kada su loše pričali o tebi, da te nisam grlio kad ti je trebao zagrljaj. Ja te volim.’ 

Onda me je primio za ruku i vratili smo se u stan, dovršili film i otišli u krevet. Kada smo završili počeo sam da razmišljam. Čiji je to onda ruž. On nije tim feminiziranog muškarca koji koristi šminku, a nisam ni ja. Ali, ja ga na kraju dana najviše volim”

Preporučujemo