Novo Vijesti

Ko je VLADIKA METODIJE za kojim žene LUDE? – Heroj litija, tukla ga crnogorska policija, KRVARIO zbog vere – EVO ŠTA GA IZDVAJA OD SVIH! (FOTO)

Sveti arhijeskopski sabor SPC-e je u subotu na mjesto episkopa budimljansko-nikšićkog postavio vladiku Metodija koji je javnosti poznat od kada su ga krajem 2019-e godine crnogorski policajci brutalno pretukli na mostu Đurđevića Tara kada je vodio litiju protiv zakona o slobodi vjeroispovijesti koji je tada donesen u Crnoj Gori.

Zabilježeno je tada da su njega ali ibvjernike policajci oborili na zemlju i tukli pendrecima i nogama pri čemu je on zadobio teške povrede unutrašnjih organa i bio je hitno prebačen na VMA u Beogradu. Tada je on za meedije govorio da je dobro i da mu je jedina želja da se u Crnoj Gori sačuva mir.

Metodije je čovjek koji se beskompromisno borio za očuvanje srpskog identiteta u ovoj državi pa je imao problema i sa nekima unutar crkve koji su se pokazali kao separatisti. Međutim ono što ga krasi je i nevjerovatna bliskost koju ima sa vjernicima i što za jednog sveštenika ima pomalo čudne hobije. Tako episkop Metodije obožava da jaše konje i da skače padobranom što su mu neki i zamjerali, ali on nikada nije zbog svojih hobija zanemario svoje svešteničke dužnosti.

Pored toga mnoge žene ga smatraju neodoljivim jer pored toga što je hrabar i srčan krasi ga i privlačan vanjski izgled. To pokazuju i brojni komentari na društvenim mrežama koje ostavljaju uglavnom pripadnice ženskog spola:  „Lutka”, „Bože oprosti, isto sam pomislila”, „Ja sam to već odavno primetila, a što peva tek…”, „Što je lepo, i Bogu je drago”, „Baš je frajer, ko god da je”, „Savršen”, „Brutalan je, koliko je zgodan, toliko je obrazovan”, „Lep kao ikona, što se kaže”.