Showbizz

KO BI REKAO? Dragan je rođeni Čolin brat: Živi u Beogradu, ne bavi se javnim poslom, drži PRIVATNI biznis..Kada vidite čime se bavi, NIŠTA VAM NEĆE BITI JASNO

U nastavku današnjeg člankamalo govorimo o domaćim zvezdama, a kada vam spommenemo ime Zdravka Čolića, svima je tu jasno o kome se radi. On jje jedan od retkih pevača koji je dobrodošao u bilo koju zemlju na balkanu, niko ga ne gleda kroz prizmu imena i prezimena ili neke političke opcije. Nikada se nije priklonio ni jednoj političkoj struji, nije bio deo nikakvih afera niti skandala.

Svoje mesto pod suncem je stekao samo sa dobrom pesmom i dobrim glasom, a kada bi počeli nabrajati njegove velike hitove, trebalo bi nam jako puno vremena. Od svojih početaka tamo sredinom 70 godina prošloga veka uvek je bio ljubimac žena, koje su ga naprosto obožavale.

Bio je cenjen i kod druga Tita koji ga je lično primao na Dedinju i bio je njegov lični prijatelj, Čola je pevao pesme o njemu, tako da su mu vrata svugde bila otvorena. Kasnije se brinuo i za Jovanku broz kojoj uopšte nije bila ostala penzija, pa je jedva sastavljala kraj sa krajem. Čola se oženio 2002 godine, a sa Sanjom ima i dve ćerke koje su danas odrasle devojke.

Mnogi tako ne znaju da Čola ima i rođenog brata Dragana koji kao i on danas živi u Beogradu. Pokrenuo je sopstveni biznis a to je ćevabdćinica, a recept je kupio od poznatog sarajevskog majstora Hodžića, koji ima radnju na Baščaršiji. Mnogi kažu da njih dvojica liče, šta vi mislite?