Stories

KNJAŽEVAČKI UŽAS! Otac napastvovao sina , dok jadno dete(14) nije sebi ODUZELO ŽIVOT! Majka zgrozila Srbiju: “Znala sam ali ŠTA SAM JA MOGLA?”

Muškarac B.V. ( 45) kod Knjaževca uhapšen je zbog sumnje  da je obljubio vlastitog sina (14).

 

 

Kako saznajemo dečak je živeo kod majke , jer su roditelji razvedeni , ali je povremeno odlazio kod oca u posete. Gnusni zločin je otkriven , jer dete nije htelo da ide kod oca za praznike , kao što je bilo ranije planirano. Tada je na majčino insisitiranje da kaže zašto ne želi ocu u posetu , rekao i priznao da ga je otac celo vreme zlostavljao.

Kako se ispostavilo , osumnjičeni je dete povremeno zaključavao u kupatilo i obavljao tamo sa njim gnusne , nedozvoljene polne radnje.  Da ne poverujete, šta je dete pretrpelo od svog sopstvenog oca.

 

 

On je uz prijavu predan , tužilaštvu. Sudit će mu se po osnovama za zlostavljane dece.

Sud će verovatno tražiti dokaze i svedočenja i drugih ukućana i porodice .

Ovo je svakako nesvakidašnja , neprikosnovena situacija , koja se kosi sa svim mogućim pravilima prirode i zakonima države Srbije , ali i Božijim zakonima . Nakon ovakvih situacija i ispada u javnosti se zapitamo u kakvom to vremenu živimo , te koliko je takvih ljudi skriveno među nama i koliki je broj dece oja tiho pate , jer se nemaju kome obratiti za pomoc. Ova majka je slutila da se nesto događa ali je odlčila , da to izignoriše , sve dok nije bilo čak i suviše kasno , jer tragovi koji su na detetu ostali su neizbrisivi. I niko ne zna kako i da li će nestati. Kao i tragovi na javnosti koja se morala suočiti sa ovom informacijom , koja je izuzeno izopačena i bolna za sve roditelje u Srbiji.