Novo Showbizz

NIKO NE VERUJE: VELIKO SLAVLJE U PORODICI ŽIVOJINOVIĆ! Aleksadra objavila sretne vesti: Svi čestitaju, a prve čestitke su od majke Borke i Lepe Brene! (FOTO)

Jedna od mlađih zvijezda koje su od same nule postale jako uspješne osobe je svakako Aleksandra Prijović. Nju je na sami vrh estrade popelo takmičenje ZVezde Granda na kojem je učestvovala, kao i njen glas i talent, ali i udaja za Filipa Živojinovića i sina Bobe Živojinovića.

Njen život se u jednom trenutku preokrenuo u potpuno drugom smjeru, te se ona nakon toga pobrinula da izbriše iz javnosti prošli život. Iako se pjevačica nije dugo vremena oglašavala, danas Aleksandra Prijović i njen muž Filip Živojinović imaju veliki razlog za slavlje, a poruke i čestitke već stižu od pjevačicine majke Borke i Lepe Brene.

Kako smo saznali danas je rođendan njenom suprugu Filipu živojinovići koji je napunio 36. godina i naravno svi su mu čestitali. Ona koja je prva se oglasila putem društvenih mreža jeste njegova maćeha, a naša popularna pjevačica Lepa Brena. Lepa Brena je objavila nekoliko slika i video snimaka na kojima se naravno nalazi Filip i tako mu je čestitala njegov najsrećniji dan u životu.

Njegova supruga Alesandra je također poželjela svom suprugu sve najbolje uz njihovu zajedničku sliku i uz koju je stavila opis “Volim te.” Međutim, njegova tašta Borka Mihajlović koja je majka Aleksandre je bila mnogo širokih riječi pa je svom zetu poželjela puno toga, a ona je napisala ovako: “Dragi moj zete, neka te misao o sreći uvijek vodi kroz život i neka ljubav bude tvoja zvijezda vodilja. Prepusti se ljubavi i svojim dragim osobama i uživaj u svemu što ti daruje život. Neka osmijeh na tvome licu nema svog kraja i neka sreća uvijek bude uz tebe. Želim ti da u bliskoj budućnosti ostvariš sve svoje planove, želim ti da uvijek budeš srećan, spokojan i bezbrižan čovjek. Neka te ovaj dan razveseli i neka ti donese puno lijepog raspoloženja. Želim ti najljepše rođendanske želje, neka ti je srećan rođendan!”, glasi njena čestitka.