Novo

Kiku je UBILA DRUGARICA? Majka pokojne jutjuberke iznela ZAPANJUJUĆE detalje o smrti mezimice! (VIDEO)

Sigurni smo da se svi sećaju kada je preminula Kristina Kika Đukić koja je bila jutjuberka a njena je smrt potresla celu Srbiju a njena majka Nataša Đokić je sada snimila video snimak u kojem je iznela detalje o smrti svoje ćerke koji su šokirali celu Srbiju. Naime, ona je izrzazia sumnju da je njena ćerka izvršila samoubistvo te je otkrila niz čudnih okolnosti koje su dogodile pre i nakon njene smrti.

”Nažalost ovaj video neće početi glasom zvonkim glasom. Pokušaću da vam opišem šta se dogodilo tog 8. decembra, a na vama je da procenite da li je tužilaštvo opravdano odlučilo da ne postoje razlozi za pokretanje bilo kog krivičnog postupka protiv bilo kog lica”, započela je Nataša i otkrila šta se dogodilo dan pre Kikine smrti.

“Čule smo se 7. decembra prošle godine nekoliko puta, a poslednji poziv je bio oko 23 i 40 časova, kada me je pitala da li ću moći da joj platim kiriju za januar, jer ju je dečko izbacio iz ravnoteže i ne bi mogla da radi jedno vreme, jer joj treba odmor. Naravno da sam pristala. Rekla je da danima loše spava i da se ne ljutim ako sutra ne stigne u 18 časova kada budu došli na večeru povodom mog rođendana i da će najverovatnije doći kasnije, jer moj rođendan ne bi propustila ” rekla je ona.

Kiki je Nataša na svakih sat vremena slala poljupc u razgovoru da bi se čim pre probudila i javila se a ništa joj nije bilo sumnjivo, a u 12:30 časova ju je nazvala Kikina drugarica kako bi joj čestitala rođendan a sve vreme je pljuvala o njenom dečku i rekla kako je on pre nekoliko dana došao u stan po kafu i da joj je obrisao instagram. Ostatak čitajte ovde.