Novo

KIKINA MAJKA IZNELA NAJNOVIJE DETALJE O ĆERKINOJ SMRTI: Oglasila se javno, OVO JE PRAVA ISTINA! Nije valjda… (VIDEO)

Vijest koja je prije nekoliko mjeseci potresla domaću javnost i cijeli region jeste da je mlada jutjuberka i influenserica Kristina Kika Đukić, koja je imala samo 20 godina izvršila samoubistvo. Tada se velika prašina digla u medijima, a mnogi njeni fanovi krivili su slavnog Baku Praseta, jer svima je poznato da su njih dvoje bili u velikom sukobu, i da je on snimio pjesmu o njoj, u kojoj je govorio sve i svašta pogrdno na njen račun.

Njeni najbliži tada su otkrili kako se ona već duže vrijeme bori sa nasiljem preko interneta koje je trpila, jer je svakodnevno dobijala pogrdne poruke, razne prijetnje i sve ostalo, što je na nju mnogo uticalo psihički. Tada je Baka Prase izjavio da su oni bili u dobrim odnosima, i da su se nakon tog problema pomirili i nastavili dalje, a čak su se i družili. Sada se oglasila njena majka Natalija, nakon što je Više javno tužilaštvo u Beogradu objelodanilo obdukcioni zapisnik u kojem stoji da je uzrok smrti mlade Kike bilo trovanje opojnom drogom MDMA i lijekom bromazepam.

Natalija je nekako skupila snage, i putem svog Instagram profila ona se obratila svima, i sa svima je podijelila svoje mišljenje povodom svega toga, a rekla je: “Već sat vremena pokušavam da objavim na Instragramu objavu da je Tužilaštvo donelo zvanično da je Kika izvršila samoubistvo što je jedino što nije sigurno učinila. Prema tome, neko stoji debelo iza svega ovoga, ali sve ću vam to ispričati u objavi na Kikinom kanalu na jutjubu”, rekla je očajna majka. Ostatak teksta pročitajte ovde.