Showbizz

Kevin iz “Sam u kući” danas napunio 40 godina: Tek da vidite kako izgleda, ZGROZIĆETE SE! (FOTO)

Sigurni smo da ste se vrlo vjerovatno dobro nasmijali kad ste vidjeli ovu naslovnu sliku, jer jasno svi sumnjamo da postoji neko na svijetu koji nije barem jednom gledao ovu sjajnu komediju pod nazivom “Sam u kući”.

U pitanju je najgledaniji božićni film svih vremena, priča o jednom simpatičnom dječačiću kojeg roditelji zaboravljaju, a on čitav Božić mora provesti sam kod kuće.

Ali, njegovi roditelji se nikako ne mogu vratiti, pa on čitav Božić mora provesti sam kod kuće. Ali, tu istu noć 2 lopova koji su već poznati u susjedstvu i traže prazne kuće za pljačku odlučuju se za njega i misle da će to za njih biti lagan plijen. Ipak, za njih će ta noć biti pakao, a na kraju filma svojim ih je genijem totalno uništio ovu dvojicu kriminalaca. Drugi dio filma je u New Yorku gdje glumi i tu se situacija otprilike odvija isto. U oba filma glumi Mekalej Kalkin.

Ali, nakon ovih filmova Kalkin se uopće nije pojavio više u svijetu filma. Imao je nekoliko manjih uloga, ali nikada nije više ponovio uspjeh koji je doživio s filmom Sam u kući. Danas je on napunio 40 godina, a kad su ga nedavno fotografirali neki paparazzi, ljudi jednostavno nisu mogli vjerovati kako on danas izgleda. Svi znaju da je imao tokom godinu puno problema s drogom, a zbog toga je dosta smršao.

Vjerovali ili ne, povukao se potpuno iz svijeta filma već 1994. godine. Danas je kazao da više nije dijete i da je njegov posao biti upravo to, jer su ga tada svi vidjeli samo u toj ulozi. Sjećate li se sjajne komedije Sam u kući?