Showbizz

Kemiš i Zorica otvorili vrata svog LUKSUZNOG DOMA! Sve pršti od GLAMURA, a tek da vidite kupatilo…U NJEGA IDU SAMO ZAJEDNO! (FOTO)

Na našim postorima kada je u pitanju estrada, tu postoje parovi koji traju duži niz godina, mada je nekako normalnije kod estradnjakada njihove veze i brakovi ne opstaju baš dugo. U grupu najdužih brakova kao i najpoznatijih spadaju Zzorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, oni spadaju u najdugovječnijih parova na našoj estradi i poznati su po tome da se nikada ne razdvajaju jedno od drugoga. Oni su već 4 decenije u braku i važe za jedan od najskladnijih brakova na cijeloj estradi. Svi pričaju o njihovoj ljubavi i uvijek su upečatljivi gdje god da se pojave.

Oni su prije nekoliko godina pojavili u jednoj od emisija kod poznatog TV voditelja Ognjena Amidžića, pa su otvorili vrata svog doma za medije, i tada su sve ostavili bez komentara u šoku. Oni su pokazali kako je u njihovoj sobi sve roze boje i u plišu, i tu je svakako Zorica imala najviše svog uticaja, a ono št je mnogima privuklo oči, pa i samom voditelju Ognjenu jest kupatilo.

Njihovo kupatilo je ogormno, a sa lijeve strane se nalazi i WC šolja, koja je namijenjena za zoricu, dok je sa desnee strane WC šolja koju koristi Kemiš, a između njih se nalazi i ogromni đakuzi.

Ognjen se malo našalio kako je ovom paru obavezan jutarnji ritual, a oni su se samo nasmijali. Ono što je poznato jeste da oni provode baš puno vremena skupa, a eto sada se zna da se ovaj par ne odvaja ni kada idu u toalet, pa su sve uradili po mjeri.