Kada govorimo o svjetskim filmskim, muzičkim ili rijaliti zvijezdama to su osobe koje fotografi i novinari prate apsolutno na svakom koraku (često čak i u toalet), pa je za takve ljude veoma teško imati privatan život, kako svoj tako i članova njihove porodice.

Da li uopšte treba predstavljati Monicu Belucci (55), malo ko ne zna ko je ona. Poznato je da je ona bila 14 godina u braku sa kolegom glumcem Vincetom Caselom, te da sa njim ima dvije kćerke, Devu (15) i Leonu (9).

Mnogi tvrde da Monicina starija kćerka, Deva, zaista neodoljivo podsjeća na svoju majku, te da je sada već jasno da je pokupila njen šarm i ljepotu. Neki čak idu još i dalje i govore kako je ona već sada ljepša od svoje majke.

Malo je ljudi upoznato sa činjenicom da je Deva već sada postala zaštitno lice poznate firme Dolce & Gabanna, te je tako reći zamijenila na toj poziciji svoju majku, koja je i sama jako dugo godina bila lice ovog brenda, ali i mnogih ostalih. Ako možemo suditi na osnovu fotografijama malene Deve, ona se defitnivino bacila na majku svojom prirodnom ljepotom i svojom elegancijom.

Još uvijek nije odlučila da li će manekenstvo i modeling biti njena budućnost, jer ima još i neke druge želje i planove u svom životu, mada evidentno pokušava održati dobre odnose sa svojim roditeljima. Oni su, inače, oboje zaplivali u nove romanse. Njen otac je dobio još jedno dijete sa Tinom Kunaki, dok je Monica u vezi sa 18 godina mlađim umjetnikom Nicolom Lefavroom, ali smatra kako za sada ne želi još djece.

Preporučujemo